torsdag 1 juli 2010

Semestern rycker närmre

Förra året jobbade vi ju med ombyggnad i huset precis hela semestern, så i år ska vi baaara rekreera oss (vi har bara några få mindre jobb på huset).
Vi går ut stenhårt redan första dagen; på lördag stiger vi upp mitt i natten för att ta tåget till Gällivare. Därifrån ska vi sedan ta oss till Saltoluokta och därifrån ska vi vandra söderut, till Kvikkjokk.

Vi vet inte hur länge vi blir borta, vi tänker inte stressa. Vi har införskaffat ett nytt tält och diverse andra prylar Man Måste Ha och jag kan vittna om att det i slutändan med alla transporter och andra kostnader nog hade gått att hitta nåt billigare till Medelhavet. Men just i år är det detta vi behöver:



Nu håller vi bara tummarna för att vädret ska vara på vår sida, och att myggen allra ödmjukast ska dra åt helvete. Det enda som känns lite dumt är att mobiltelefontäckningen sägs vara riktigt usel. Och det är ju paradoxalt att tycka det, när man så mycket ser fram emot Tystnad och Lugn, men med en tonåring i Aten och en hemma i huset så blir det ju lite "Neej". Ska jobba med det där, jag MÅSTE lita på att de klarar sig.

Inga kommentarer: