lördag 19 juli 2014

Los Angeles och Las Vegas


Westwood memorial. Marilyn Monroes sten har en avvikande färg, gissar att folk "kladdat" lite extra på den?
Universal Studio city. Vi gick aldrig in på själva nöjesfältet, det var så sjukt mycket folk i kö och rätt sjukt dyrt också. Men shopping fick man göra "gratis"! ;-)
Det var så varmt så jag fick specialbehandling, haha :-D
Hm, fotona kommer i fel ordning, men det här är utsikten från vårt rum på 19:e våningen på Flamingo hotel & casino i Las Vegas. Mitt på the strip! Om vi tyckte det var varmt i Los Angeles... ojojoj! 
Jag har också kört bil! :-)
Fantastiska vyer på vägen, blev snyggare och snyggare ju närmare Las Vegas vi kom.
Vi stannade och kollade Calico ghosttown på vägen. Här var det runt närmare 40° i skuggan. Lite svalare i gruvgången som vi såklart gick genom. Vilket liv folk har levt...!
Ja, här har vi en bild från hotellrummets badrum. Det är alltså en TV i spegeln. Only in Vegas?


Så, ikväll är sista kvällen i Vegas. Vi har ställt klockan på 5 för att komma iväg och komma fram till Grand Canyon innan det blir så hett så man storknar. Vi fattar inte hur folk här orkar plaska i poolen med drinnar hela dagarna, det är över 40° i skuggan och folk kollapsar här och där men de flesta verkar ju fixa det? Vi orkade ca en timme vid poolen idag, man får nästan panik av att huden torkar så man måste bada hela tiden. Jag får fylla på med mer text sen, nu ska vi gå ut och få oss middag. :-)

Inga kommentarer: