söndag 17 januari 2010

Datorkrasch IGEN!

I somras kraschade vår gamla dator, vi köpte en ny burk men lämnade ändå in den gamla som var hyfsat billig att laga. Sen kraschade den nya burken efter två veckor typ. Hämtade ut en ny. Och nu har alltså den kraschat. Vad gööör vi med våra burkar? Den kommer i alla fall att vara borta i 3 veckor minst och under den tiden är jag hänvisad till dotterns laptop. Så det blir nog inga bilder eller så den närmsta tiden. Men just idag gör inte det så mycket då det finns bilder i Kuriren!
Jättefina bilder har de fått till, vi hade t.ex inte räknat med att de skulle fota lite här och där så vi hade ju bara städat i köket och hallen, typ. Men det märktes ju inte, skicklig fotograf det där. *S* Jag har varit lite svettig över det där, vi har ju inte kontaktat Kuriren själva precis, men det har ju varit rätt roligt trots allt. Igår när vi var på Coop sa kassörskan plötsligt "Ja ni bodde ju fint!" och flashade av världens gladaste leende. Sånt är skrattframkallande. :-D Ja, sen är det ju sjukt jobbigt att se och höra sig själv sådär. Men vi får väl bjuda på det då.

5 kommentarer:

Helena sa...

Men jäklar vad tjusigt det ser ut! :-)

Coolt, att fotograferingen lyckats förhöja inredningen ännu något snäpp, utan att "förvanska" verkligheten så att säga. Och vad Niklas poserar nonchanlant avslappnat, som om han vore med i inredningsreportage varje vecka typ... :-))

karo sa...

Haha, han nästan dog när han såg det... :-D
Ja fotona var verkligen fina, så duktig skulle man vara på att fota själv!

blomman sa...

:) shit vad bra det blev,rena rama inredningstidningen.Nicklas tänder ljusen med stil tycker jag.

karo sa...

Det tycker inte han... *S*

Ewa sa...

Tonårsslussen var ju suverän - den visste jag inte om! Men ni har verkligen gjort ett suveränt bra jobb. I sommar kommer jag och tittar live!

kram*