fredag 12 juni 2009

Lön för mödan


Soff- och TV-del.

Sova-del.
Bilderna är tagna strax före kl.23, vi ska absolut åka och köpa nåt att sätta för fönstrena imorgon. Hon är själv inne på rullgardiner. det man ser i fönstret nu är ett gammalt tunnt badlakan som jag tvingat fast i fönstret för insynens skull.
Nu är i alla fall elen igång, det mesta klart inomhus alltså! Dottern ska alltså sova där inatt, hon har inte orkat bära in pryttlet ännu men det är fullt beboeligt. Och hon har har ju själva hemmet bara fyra meter bort så... :-)

Och kolla här! Gjutningen är nästan klar, golvläggaren fick slut på bruk vid 16-tiden tyvärr så det är ett par kvadratmeter kvar men imorgon kan vi gå där om vi vill, det är några dagar sen. Och så kan vi byta fönster och dörr snart, och om en vecka kan vi smacka fast klinkers (dessvärre har vi inte hittat nåt än, kan bero på att vi knappt har sökt).

3 kommentarer:

Helena sa...

Men så himla stort det ser ut, det ryms ju riktigt mycket!
Vi har nyss köpt en ny rullgardin till sovrummet, den mörklägger oväntat bra fast den är vit :-)

karo sa...

Ja, det är ju bara 15 kvm men jag tycker också det känns så rymligt. Nu är det bara en garderob som ska in, den kanske gör att det känns lite mindre genast. :-)

Helena sa...

På bilderna ser det då ut som om det finns hyfsat med plats för en garderob. Nästan så man börjar fundera i banor omkring Trinettkök också! Då vore det ju nästan en komplett bostad :-)