onsdag 9 september 2009

Tadaaa!

Finn fem fel.






1. Fåtöljen i bakgrunden har flyttats.
Nej skämt åsido, se på tusan jag har jobbat. Den där spaljén i fulfuru (eller vad det nu är för träslag, säkert inte furu men det har ungefär samma tråkiga färg) har äntligen fått en annan look. Tänk vad lite färg kan göra skillnad! Vet inte om det syns så mycket på korten som det gör i verkligheten...
Niklas har jobbat på utsidan en del. Fönstrena vi satte in var ju lite mindre än sina föregångare, och runt det ena har han fått mura. Bland annat, det har varit några kvällar med just det fönstret. Fint blev det!

Än är det inte färdigt, dock. Belysningen ovanför diskbänken lyser med sin frånvaro men vi har köpt lite material till det projektet i alla fall. Lite trixigt att få ihop det när vi jobbar hela dagarna. Pengarna vi lånade på banken är slut för länge sen dessutom, så man får ju tänka och planera lite långsamt. Och så är det ju så mycket man måste se på TV nu helt plötsligt! Från att knappt ha sett åt soffan på tre månader sitter man nu där och har inga problem att få kvällarna att gå. Det där Tinas Cookalong förresten, det går ju på helt fel dag och tid, vem lagar trerätters middag en måndag kl. 20:00? De skulle sända det fredagar kl. 19:00 istället, då skulle vi gärna stå där och skvimpa vin och laga mat i hysteritempo, fy fan va kul.

2 kommentarer:

Eva sa...

he he Var det inte den där spaljen som Chimbo kissade på :-) LOL
kram /e*

karo sa...

nej det var den i mitten, den tog de bort... *asg*