onsdag 30 januari 2008

Operation Badrum närmar sig.

Det känns lite dubbelt; dels vill vi alla ha ett nytt fräscht badrum, dels är vi stundtals sex personer som då ska dela på en toalett och en dusch. Bara tanken på hur vi ska organisera tandborstningen på kvällarna känns nästan komisk, så hur ska det inte bli med fem fåfänga sminkningar varje morgon? Måtte operationen inte ta alltför lång tid... *bävar*
Litegrann har vi tänkt på framtiden just när det gäller de här smink- och tandborstfrågorna, vi kommer nämligen att ha två tvättställ i badrummet, två såna här:



De ska sättas i en baddrumsmöbel som vi helt ambitiöst tänkt bygga själva av t.ex mdf-skiva som vi klär med samma klinkers som vi ska ha på golvet. Kan ju bli hur snyggt som helst om det blir som det ser ut i mitt huvud. Tanken är att vi också ska ha två speglar ovanför vardera tvättställ, och två sminklogebelysningar på vardera sida samt en i mitten.
Och så ska vi ha en sån här toalettstol:



Och en sån här duschhörna:



De här sakerna är beställda via K-Rauta och vi hade sån flax att just nu i januari lämnar Hafa 20% på allt.
Vitt, vågigt kakel till väggarna och nån slags sandfärgat klinker till golvet är inköpt och där hade vi också tur: 60% rabatt. Många sköna tusenlappar har vi sparat! Förberedelse för installation av tvättmaskin ska göras. Golvbrunn ska bytas och flyttas. Och vi har knappt funderat på övrig inredning (högskåp och sånt), tänker att vi nog får släppa det tills annat är klart helt enkelt, när vi ser hur det ser ut. Åh gud vilket projekt... Orkar man med en omfattande köksrenovering till sommaren verkligen?

Inga kommentarer: