måndag 9 februari 2009

Jag är i ett stim

Ett stim av materiellt kaos. Sak efter sak ger upp!
Först var det den här laptopen jag sitter med, ena gångjärnet har släppt lite och det gör att en vacker dag när jag försiktigt stänger den så säger det knak och den är trasig på riktigt.
Sen var det bilen som inte startade i lördags, den står på verkstan nu.
Igår upptäckte jag att badrumsgolvet är kallt, det kanske bara är luft i systemet (vattenburen värme) men det krävs tydligen en rörmokare till att se över det. Inte hittar jag kvittot på shunten heller, alla badrumskvittona låg i en plastficka som är puts väck.
Och som en liten påminnelse om att det är så här det är nu, när jag tände fönsterlamporna i eftermiddags var det en av glödlamporna som fullkomligen small sönder. Pang! sa den. Långnäsa! tolkade jag det som.
Shit vad glad jag är att det bara är materiella ting!


Det har så gott som slutat snöa i alla fall.

Tillägg en kvart senare: Jaha, nu luktar det dynga i garaget också.

3 kommentarer:

Helena sa...

Saker känner på sig när de inte får gå sönder, och så gör de det just då.

Jag är ju totalt ohändig och bara för att Magnus var borta hela helgen så strejkade bilen som en liten varning sådär... Hade han varit i Dubai ett år hade väl allting hemma hos oss hunnit ramla i molekyler. Tur att du är lite mindre handfallen än jag!

karo sa...

Ja om det är mindre handfallet att ringa och be pappa om hjälp så... *S* ;-)
Jag läste om er bil och tänkte att det är kanske nåt BMW-virus som härjar just den här helgen.

Anonym sa...

Hrmf om man inte stänger bagage luckan där bak ordentligt så tar det "nya" batteriet slut och bilen startar inte lika bra efter en veckas garagerums lysande,,