söndag 26 april 2009

Andra projekt

För att planera kök/hall måste vi börja med att ta fram en ritning och en tumstock, och det har vi inte gjort än. Så i väntan på att vi ska få fingrarna ur pysslar vi med lite annat. Igår t.ex köpte vi ett litet släp, som är i ganska omfattande behov av renovering.

Ja man ser till så man har att göra hela tiden. Niklas har rensat bort allt som var oanvändbart och detta återstår. Ett släp insåg vi att vi måste ha i alla fall, inför sommarens byggnationer. Det kommer att bli täta besök på soptippen.

Och om det inte är vi som hittar på tidsfördriv så är det Niklas döttrar:

Detta är vårt garage, fyllt med reklam som de ska dela ut till 300 hushåll. Igår sorterade de trycksaker i buntar i dryga två timmar och de har ungefär hälften kvar att sortera. Sen ska det delas ut och vara klart före kl. 21 ikväll. För detta får de 360 kronor. Att dela på. Jag törs sätta en slant på att detta var första och sista gången.

4 kommentarer:

Fam Gotthold sa...

Det är bra att lära sig av sina misstag:). Har själv delat ut reklam, det är ju slav göra. Hoppas att ni har det bra , och att vi kanske kan träffas framöver. Kram från oss.

karo sa...

Ja framför allt kanske de faktiskt inser hur bra VI faktiskt betalar när de gör nåt extra här hemma! :-D
Kom jättegärna förbi när ni är i faggorna!

Helena sa...

Jag hoppas att släpvagnen var billig! ;-)

karo sa...

500 kronor, så det får man nog vara nöjd med trots allt. :-D