tisdag 7 april 2009

Och hips vips har vi internet!

Jag har inte hunnit ladda in några bilder, det får duga med lite text nu då.

När vi kom hit på fredag natt regnade och åskade det. Lördag förmiddag var också mulen och småregnig, men vid 13-tiden sprack det upp och det har varit klarblå himmel sen dess. Vilken himla tur att vi inte åkte hit två veckor tidigare, för det har visst verkligen varit helt galet dåligt väder! Nu är det dryga 30 grader på dagarna och jätteskönt på kvällarna.

Vårt lilla hus är jättefint och utrustat med i princip allt. AC:n funkar så bra så jag har blivit förkyld, men det är smällar man får ta. Poolen tvärs över gatan är kanon, vattnet var 32 grader i den idag. Svalkar knappt, alltså.

Vi har badat i havet, i poolen, shoppat, ätit gott, slappat och kört omkring lite (vi har en jättefin hyrbil också). Imorgon ska vi åka tvärs över "udden", till Snoopy Island, och snorkla. Det ska finnas korallrev där, så det blir spännande!

Nu ska vi laga lite mat, vi har potatis och grönsaker i ugnen och så ska vi grilla oxfilé till det (den kostade ca 150 kr/kg, som svensk trillar man ju nästan baklänges).

2 kommentarer:

blomman sa...

Ahh låter härligt,snorkla på.

Anonym sa...

Aaah! Äntligen ett livstecken. Hälsa R att O blivit kär i husdjuret. De kommer sååå bra överrens. Ha det underbart!